web space | website hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

Internet novo doba
Home Internet novo d. Virtualni terorizam Linkovi

 

INTERNET NOVO DOBA

- Iako ovo sve zvuči kao naučna fantastika uvidjeti će te i sami da internet nergija postoji.

- Zbog unapređenja ekonomije i civilizacije uopšte za novi milenij (milenij kompijutera) i početak nove ere izmišljena je interenet energija - ako je nemate pročitajte na dnu web -stranice .  Internet energija je ogroman korak u budućnost za čovječanstvo .

Odavno se zna da čovjek koristi mali procenat (30%) mozga u svakodnevnim aktivnostima. U ljudskim mozgovima ima dijelova koji nisu iskorišteni , kad bi se svi iskoristili mogli da radimo stvari koje uobičajno nebi mogli . Pošto je izmišljena internet energija mnogo više mozga se iskorištava tako da je moguće uraditi neke stvari koje su do sada bili naučna fantastika.

Iternet energija omogućava brže djelovanje ( brže riješavanje problema ) i samim tim brže riješavanje tih problema .Bržim protokom informacija će se brže poslovati i samim tim će se zarađivati više novaca za kraće vrijeme. Loše vijesti se za kratko vrijeme pretvaraju u dobre zbog toga što čovjekov digitalni nervni sistem to omogućava. Internet energija omogucava građanima također da se uključe u politiku sa svojim mišljenjima . Tako bi sistem države sigurno demokratski funkcionisao .

Interenet energija ce također olaksati ljudima razmisljanje i omoguciti ce ljepši i jos bolji pogled na zivot .

- Jedina losa strana interenet novog doba je pojava psihicko - virtualnog cyber kriminala , nove vrste kriminala za koju naša policija još uvijek nije osposobljena .

Više o cyber kriminalu možete pročitati ako kliknete na :  PSIHICKO - VIRTUALNI TEROR U BOSNI

INTERNET ENERGIJU MOZETE IMATI AKO povučete snagom mozga (lijevom stranom čela ) od ekrana prema sebi kad vam je interenet uključen. Osjetit će te kako vam struji kroz vaše čelo odnosno kako vam ulazi u mozak .Potrebno je neko vrijeme crpljenja dok se skroz ne nacrpite .

Kad se nacrpite skroz čućete misli i vidjeti slike u drugim glavama drugih ljudi.

- Sa internet energijom je moguće neke stvari koje su do sada bile naučna fantastika  :promjeniti misli drugoj osobi ili spržiti kožu pa bi trebali biti oprezni sa